Hjem > Nyheder > Indhold
Naturgummi Seal brancheførende
Jan 21, 2017


Naturlige gummipakning har god slidstyrke, elasticitet, trækstyrke og brudforlængelse. Men det er let at ældning i luft, varme variable viskositet, let ekspansion i mineralsk olie eller benzin og opløst, men ikke modstandsdygtig over for syre alkali. Velegnet til brug i bridge deformation leddene, ventilations rør og andre flydende med hydroxyl-ioner i. Almindelig brug temperaturområde på -20 ~ 100 grader C. Materialet består hovedsagligt af PVC resin og andre hjælpestoffer.


Materialeegenskaber:

(1) kan producere hårdt forsegling strip.

(2) lav pris: prisen er lavere sammenlignet med andre materialer.

(3) godt aging modstand: modificeret PVC normal forskriftsmæssig levetid på ikke mindre end 15 år.

(4) olie modstand er god: modificeret PVC tilføjet pulver butyl cyanid, har god olie modstand.

(5) af bløde forsegling strip hårdhed varierer meget med temperaturen: sammenlignet med andre materialer, af forsegling strimlen hårdhed varierer meget med temperatur. Brugsmodellen er velegnet til brug af råolie hydraulisk olie, glykol hydraulikolie, to ester smørende olie, benzin, vand, silicium smørefedt, silikone olie, etc... Er i øjeblikket mest udbredte, de laveste omkostninger af gummi sæler. Ikke gældende for polære opløsningsmidler som ketoner, nitro kulbrinter, ozon, MEK og chloroform. Almindelig brug temperaturområde på-40 ~ 120 grader C. O ring, olie segl, gummi skål, mellemgulvet bruges ventil, bælge, også til at gøre tæpper og sliddele.

1 før du installerer glas for at fjerne urenheder i slot, mørtel, mursten, træflis, glas omhyggeligt skal placeres på begge sider, til at sikre ensartet clearance, og rettidig er fastsat, at forebygge kollision Skift, afviger fra midten af hakket.

2 gummipakning kan ikke trække alt for stramme, længde end længden af 2O-3Omm forsamlingen. Installationen skal være sat på plads, overfladen er flad, i tæt kontakt med glas, glas omkring notch, ensartet stress. På hjørnet af gummi bør strip være tilbøjelig til at åbne, og ved pausen af limen fast bundet.


Produkter