Mandlige Vibrationsdæmpende gummi Mounts

Materiale: Naturlige gummi, NBR, EPDM hårdhed: 50 ~ 70 Shore A Vibrationsdæmpende gummi mount er cylindrisk eller konisk gummi kroppen med plade og bolt. Det er Komprimerbar, og det har enkel struktur, nem at installere. Vibrationsdæmpende gummi mounts har god olie modstand, syre og alkali...

Beskrivelse

Materiale: Naturgummi, NBR, EPDM

Hårdhed: 50 ~ 70 Shore A

Vibrationsdæmpende gummi mount er cylindrisk eller konisk gummi kroppen med plade og bolt. Det er Komprimerbar, og det har enkel struktur, nem at installere.

Vibrationsdæmpende gummi mounts har god olie modstand, syre og alkali modstand, Anti-ældning, varmebestandighed og andre egenskaber. De er meget udbredt i elektroniske instrumenter, middeldybgang fan, vandpumpe, chiller, osv.

Som en af de førende gummi produkter producenter og leverandører i Kina bringer Qianlang nu dig kvalitet og holdbart mandlige Vibrationsdæmpende gummi mounts fremstillet i Kina. Giver dig tilpassede service, hilser vi dig for at købe eller engrosforhandling af vores gummi og kontrollere tilbud hos os.

Hot Tags: mandlige Vibrationsdæmpende gummi mounts, leverandører Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, købe, fremstillet i Kina

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter