Brugerdefinerede PTFE/Teflon pakning

Som en af de førende gummi produkter producenter og leverandører i Kina bringer Qianlang nu dig kvalitet og holdbare ptfe/teflon pakning fremstillet i Kina. Giver dig tilpassede service, hilser vi dig for at købe eller engrosforhandling af vores gummi og kontrollere tilbud hos os. PTFE...

Beskrivelse

Som en af de førende gummi produkter producenter og leverandører i Kina bringer Qianlang nu dig kvalitet og holdbare ptfe/teflon pakning fremstillet i Kina. Giver dig tilpassede service, hilser vi dig for at købe eller engrosforhandling af vores gummi og kontrollere tilbud hos os.

PTFE (Teflon) har en lang række applikationer som en forsegling materiale, som er meget udbredt i råolie, kemiske, farmaceutiske, magt, jern-og stålindustrien, osv.

PTFE ydeevnefordele:

Høj temperatur - driftstemperatur op til 250.

Lav temperatur modstand - PTFE har god mekanisk sejhed; Selvom temperaturen faldt til-196, kan det også opretholde 5% brudforlængelse.

Korrosionsbestandighed - PTFE kan modstå næsten kemikalier og opløsningsmidler, det er inert og det kan modstå stærk syre og alkali modstand, vand og en lang række organiske opløsningsmidler.

Vejrbestandighed - PTFE har den bedste aging modstand i plast.

Høj smøring - PTFE har den laveste friktionskoefficient i solide materialer.

Ingen friktion - PTFE har den mindste overfladespænding i solide materialer og overholder ikke substans.

Ikke-giftige – PTFE har fysiologiske inerti, der er ingen bivirkninger når implantat kunstige blodkar og organer i kroppen i lang tid.

Hot Tags: PTFE/Teflon pakning, leverandører Kina producenter, fabrik, engros, tilpassede, citat, købe, fremstillet i Kina

Relaterede produkter

Undersøgelse

Produkter